5 personer, der nægtede at slutte sig til Manchester United denne sommer

5 personer, der nægtede at slutte sig til Manchester United denne sommer

For nylig sagde Ajax-center Brobe og Frankfurt-målmand Trapp, at de modtog en invitation fra Manchester United i sommervinduet i år, men begge nægtede at være med. billige fodboldtrøjer Tæller disse to spillere, er dette allerede de fem spillere, der er blevet officielt afvist eller personligt bekræftet denne sommer. Disse spillere nægtede at slutte sig til Manchester United af forskellige årsager. Hvad angår årsagerne til deres afvisning af at slutte sig til Manchester United, kan du måske også se Ten Hagers teambuilding-ideer og den faktiske situation for Manchester Uniteds nuværende lineup.

Tre spillere nægtede at slutte sig til Manchester United, fordi de ikke var i stand til at forpligte sig til en førsteholdsplads. Repræsentanterne her er Ajax-center Brob og Frankfurt-målmand Trapp, som netop er blevet interviewet. Den 20-årige Brob, der har spillet for Ajax og RB Leipzig i sin karriere, har aldrig fået mere end fem ligastarter i sin karriere.

Derfor er Brobb, der bærer Manchester United-spilletrøjen, på udkig efter et skifte til at spille. 20-årige kan jo kun nå deres potentiale gennem flere spil. Hvad United dog ikke kan tilbyde, er chancen for at spille. Selvom Manchester Uniteds centrale position er svag, kan spilletid for Martial og Ronaldo stadig garanteres.