Barcelona sælger aktiver igen for midler

Barcelona sælger aktiver igen for midler

 

Barca nåede i sidste uge til enighed med et selskab om at sælge en 24,5 procents andel i klubbens audiovisuelle studie for 100 millioner euro.Real Madrid Hjemme Trøjer 2022

Ifølge rapporter skal aftalen være afsluttet inden den 31. juli for at kunne indsende transferlisten til La Liga, registrere alle de nye hjælpemidler og de nyunderskrevne Dembele og Roberto.danmarkstrøje

Barca tror på, at La Liga-præsident Tevas vil acceptere deres beretning og revisors beretning for at give grønt lys for Barca til at registrere spillere.

Det er underforstået, at La Liga har modtaget alle de nødvendige dokumenter, og i denne uge skulle løngrænserne for alle division A og B offentliggøres.

Tevas er blevet mere modtagelig over for Barcelonas registrerede spillere i de seneste uger, men Barcelona er mindre villige til at stole på ham.

Af denne grund er de klar til at sælge yderligere 24,5 % af aktierne i Barcelona Audiovisual Studio. Bestyrelsen ønsker ikke at bruge denne fjerde håndtag, men planerne er på plads for en regnvejrsdag.

Barcelona havde tidligere solgt 25 % af tv-rettighederne de næste 25 år for mere end 500 millioner euro.Rød børnetrøje