Pogba vender tilbage til Juventus igen

Pogba vender tilbage til Juventus igen

I mandags introducerede Juventus formelt afslutningen af ​​Pogba endnu en gang. Juventus godkendte Pogba gratis for 2. gang, de behøvede ikke betale Manchester United et transfergebyr, ligesom Manchester United investerede 100 millioner euro for at præsentere Pogba det år. Juventus har faktisk formelt introduceret, at de faktisk har godkendt Pogba indtil juni 2026.

Pogba hævdede, at indebærer enhver lille ting for ham, på grund af det faktum, at Juventus tilbød ham chancen for at være Pogba, indebærer denne gruppe hver lille ting, og i øjeblikket har han til hensigt at give denne glæde tilbage. Mest bemærkelsesværdigt har han til hensigt at genoprette prisen for denne gruppe, da det er, hvad den fortjener, han har til hensigt at lede gruppen til at blive og også vinde nr. 1.

Pressereporter Romano afslørede, at Pogbas årlige løn er 8 millioner euro efter skattepligt, som en forbedring af en ydelsesbestemmelse. Den 29-årige Pogba vendte tilbage til Bianconeri efter et mellemrum på 6 år. Han spillede for Juventus i en landsholdstrøje tilbud fra 2012 til 2016, spillede 177 gange, scorede 34 mål og leverede 40 assists.